Location:

Leeds, West Yorkshire, UK

Project Size:

85,000 sq ft

Services:

Office Design

Office Fitout

Relocation

Furniture

Scroll down to see full gallery

Leeds
150,000 sq ft, 16 weeks on site

Following a period of business success, Lowell needed to expand on their current adjacent office in Leeds to accommodate a new company within their group. It was important that their new space was consistent with the existing office but with it’s own personality.

We had to work to a tight timeframe with the project being delivered in two phases. We had to allow Lowell’s people to work in the building whilst completing the second phase. We had to ensure that costs were kept under control and time was managed meticulously without compromising on quality.

The project was delivered within the time and budget, creating a pragmatic, functional and colourful space that enabled Lowell to manage any future growth.

Lowell was happy that we could link the two buildings, creating a cohesive scheme whilst achieving the key objectives from the outset.

Touch base or tell us about your next project

We'll get back to you directly on how we can help.

*
*
*